93 667 03 94 | 685 239 689 gremiestetica@gmail.com
Seleccionar página

 

 

CONSUELO SILVEIRA ESTÉTICA PROFESIONAL

Academia de referencia en España y a nivel internacional, con sede en Madrid. Los alumnos de Consuelo Silveira obtienen una codiciada formación al tiempo que las acreditaciones necesarias para establecer su propio negocio. Imagen y Belleza a tu alcance.

www.consuelosilveira.com


 

 

 

 

COSMONOU

Una jove empresa que compta amb l’experiència en el sector de la cosmètica acumulada durant anys, a través de persones que dirigeixen, gestionen i adapten el seu coneixement a les necessitats del mercat actual. Apostant per la innovació i productes de qualitat, testats prèviament per professionals. Eines i cosmètics necessaris per cuidar la pell per dins i per fora.

http://www.cosmonou.com/


 

 

CENTRO DE MÉDICINA ESTÉTICA DRA. ESCODA

El centre de medicina Estètica Dra. Nuria Escoda compte amb més de 25 anys d’experiència en medicina estètica i nutrició. Amb un ampli currículum constantment actualitzat. El seu equip el composen auxiliars clínics especialitzats i nutricionals, tots ells experts i en constant formació, amb un gran sentit de la sensibilitat i qualitat de servei que el client ha de rebre i percebre des del moment en que traspassa la porta del centre.

  http://www.draescoda.com/es/


 

 

 

FONTDEBLANC COSMETICS

Es presenta a la professional de l’estètica que vol arribar una mica més lluny en el tractament cosmètic terapèutic oferint una gama de productes que ofereixen la màxima qualitat en els tractaments de cabines. La Bellesa està en ser natural, tractament experts amb un reconegut catàleg de productes.

www.fontdeblanc.com


 

LINDOA

Lindoa Cosmetics es una empresa actual y dinámica, especializada en la fabricación de cosméticos masculinos de alta calidad desde nuestra sede en Barcelona.

Nuestra gama LDA man está pensada para hombres actuales que quieren verse bien, sentirse bien y superarse día a día.

Nuestros productos se diferencian por sus agradables texturas y su alta eficacia, ya que combinan revolucionarios principios activos de la naturaleza con fórmulas avanzadas en el ámbito científico y una producción de acuerdo al protocolo internacional Good Manufacturing Practices.

 

http://www.lindoa.es/


 

MEDIK8

Passió per la cosmètica. Empresa d’investigació de la pell, pionera en tecnologia cosmocèutica de productes adequats per a la pell sensible sense restar eficàcia. El repte per Medik8 és fer efectius els ingredients menys agressius sense reduir la seva potència.
A més de ser més suaus amb la pell , aquesta nova tecnologia també és més amable amb el planeta. Medik 8 es coneix com la marca “Cosmoceutica verd”, té una gamma completa anti-envelliment portant la filosofia de “màxims resultats sense irritació” a les netejadores, antioxidants, il·luminadors, retinoides, pílings i altres.

http://www.puresc.com/


 

 

MILA FERRER

Escola d’estètica y tècniques manuals a Barcelona. “Una professió preciosa que ofereix una ampli ventall de possibilitats”. “La Bellesa comença per la salut: harmonia física i psíquica”. .L’objectiu principal de l’escola és sentir i estimar, adquirir coneixements i experiència, segell indiscutible per donar qualitat a l’ensenyança. La Filosofia de Mila Ferrer està en cada un dels racons d’aquesta escola. Formació continuada, a través de tallers pràctics, demostracions de les millors firmes per mantenir-nos al dia dels llançaments de la cosmètica i aparatologia.

www.milaferrer.com


 

OXIGEN BELLESA

En una selecta zona de Barcelona trobem Oxigen, un reconegut centre d’Estètica. La seva distingida clientela gaudeix, en ple cor de la ciutat, d’un genuí refugi de pau on cuidar-se, relaxar-se i evadir-se de la rutina diària. Un just equilibri entre sobrietat i confort caracteritza les seves instal·lacions, que faciliten la màxima intimitat i discreció.

www.oxigenbellesa.com


 

CENTRE DE FORMACIÓ DE PERRUQUERIA I ESTETICA PARC ESTUDI, SL

Centre de formació Oficial orientat al desenvolupament del coneixement, promoció social i coeducació en el sector d’imatge personal.
Formació professional amb un esperit emprenedor. Apostem per la FP mitjançant càpsules formatives promovent l’aprenentatge integral de l’alumne orientat a la inserció laboral, professional o educativa. Acreditacions: Reptes de talent educatiu, qualitat i multidisciplinari.

www.parcestudi.com


 

THUYA

Escola de Barcelona. Formació reglada oficial y homologada. Titulacions en totes les àrees d’imatge personal. Assessoria d’imatge.
Cursos de maquillatge i caracterització. Perruqueria professional. Productes i tractament per a professionals…. un ampli ventall en formació Estètica i Bellesa al teu abast.

www.thuya.com


 

Thuya Professional Line

Es la marca especialista en productos y tratamientos de belleza profesionales para Ojos, Uñas y Manos&Pies. Su experiencia desde 1988 en el mercado nacional e internacional de la belleza profesional y su laboratorio propio, la convierte en la marca de referencia para miles de profesionales, que confían en sus productos gracias a la máxima calidad, rentabilidad e innovación.

www.thuya.com


 

NATURA BEAUTY Bcn

NBBcn neix amb l’objectiu d’assessorar en Salut, Bellesa i la Cura Personal, amb un tracte  personalitzat.

Els nostres valors, tan professionals i personals, son la tranparència, honestitat, serietat i servei al client.

Representem firmes d’alt prestigi, amb una qualitat contrastada i un servei excepcionalment fiable, havent estat testats tots els productes al 100%.

ALTA COSMÈTICA NATURAL – NUTRICOSMÈTICA – PROFESSIONAL MAKE-UP –

TECNOLOGIA DIATERMIA – HAIR STYLISTS – NAILS ART – FORMACIÓ ESPECIALITZADA –

DISSENY i COMUNICACIÓ PUBLICITARIA.

Ens dirigim als sectors Mèdic – Farmacèutic – Fisioterapèutic – Estètic – Perruqueria,  amb l’objectiu d’ajudar a fidelitzar els clients.

 

www.naturabeautybcn.es